31 Temmuz 2011 Pazar

DERVİŞ EVİ-IAN MCDONALD

Farkındayım canlarım bu kitabı bitirmem hayli uzun sürdü ama emin olun bu sıkıcıklıkla yine iyi dayandım bu bayık kitabı okudum bitirdim.Evet anlıyacağınız üzere hiç beğenmedim Derviş Evi'ni oysa ki pek bi merak uyandırmıştı bende ama umduğum gibi çıkmadı maalesef o yüzden alında okuyun diyemeyeceğim sizlere.

 Kitabımız 2027 yılında İstanbul'da geçiyor ve Türkiye Avrupa Birliği'ne alınmış takdir edersiniz ki herşey süpersonik derecede teknolojik.Kitabın konusu bir Türk ve Kürt gencinin büyük icadı dünyayı değiştirmek üzeredir ve bı icat herkesin dikkatini çeker kimileri için bu bir fırsat kimileri için de bir çöküş olmuştur olay
lar bu eksen etrafında döner durur.

 İşte böyle okuyupta benim bile bir anlam veremediğim son derece saçma bir kitaptı açıkcası aldığım için pişman oldum da diyebilirim sevgili dostlar:/ Ama beni şaşırtan birşey var yazarın İstanbul konusun da son derece bilgi sahibi olduğudur onun dışında beni etkileyen başkada bir şey olmadı sevgili dostlar.

4 yorum:

  1. Kitabi ben de aldim ancak 80. sayfaya kadar okuyabildim. Ingilizcesi bile bir garip geldi bana bir de sacma sapan Turkce kelime kisaltmalari yapilmis ornegin ceptelefonu "ceptep" seklinde kisaltilmis komple sacma bir kitap

    YanıtlaSil
  2. vallahi kesinlikle katılıyorum okuduğum en bayık kitaplardan biriydi diyebilirim.

    YanıtlaSil
  3. 2011 yılında Hugo ödülüne aday gösterilmiş bir kitaba bayık diyebiliyorsanız sizin kitap zevkinizden şüphe etmek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kitap için sadece ben bu tabiri kullanmadım bilmem farkında mısınız? ayrıca benım kitap zevkimi yargılayıp yargılamamak sizin üzerinize vazife değil sanırım.

      Sil

değerli yorumlar