31 Temmuz 2012 Salı

ASLA ARKANA BAKMA-TESS GERRITSEN

KİTABIN ADI:ASLA ARKANA BAKMA
ORJİNAL ADI: NEVER SAY DIE
ÇEVİREN: ÖZLEM GÜLTEKİN
BASIM: 1.BASIM NİSAN 2012
YAYIN EVİ:MARTI YAYINCILIK

Selam canlarımm bu sefer arayı uzun tutmadım dün gece başladığımı dün gece bitirdim özlemişim bu duyguyu:) Eee tabii Tess ablamızın bunda payı epey büyük doğrusu yine yapmış bence yapacağını valla bravo:)

Kitabımızın konusu efsanevi bir pilot olan Vahşi Bill Maitland'ın bir kaza sonucu uçaklarının içinde ki üç kişi ve taşıdıkları yük ile düşmesi ile başlıyor.Tabii gerçekler acaba bu şekilde mi? Yani o uçak acaba gerçekten doğla nedenlerden ötürü mü düştü yoksa düşürüldü mü? Uçağın içinde boynunda ki o tuhaf madalyon ile bulunan esrarengiz yolcu kimdi? Acaba Bill bir vatan haini miydi?Herşeyden önemlisi acaba efsanevi pilot Vahşi Bill aradan yirmi yıl geçmesine rağmen hala yaşıyor muydu??

İşte Willy Maitland'ı da Amerika'dan taaa Bangkong'a Vietnama'a kadar götüren sorular bunlardı.General Kistner'ın evinde yaptığı görüşmeden çıkıp kaldığı otele doğru gitmek üzere aracını arayan fakat şöförünün kendisini bırakıp gittiğini öğrenen bu sırada tamamen(!) tesadüf eseri General Kistner ile görüşmeye çağırılan Guy Barnard ile karşılaşır ve Guy Willy'i kaldığı otele bırakmak ister ilk başta karşı çıkan Willy daha sonradan mecbur ikna olur ve arabaya bindikleri anda artık ikisi de birbirlerinden ayrılamayacaklarını anlarlar.

Bence size bu kadar açıklama yeter canlarım acaba Guy ile Willy arasında ki ortak nokta ne?Willy babasını bulabilecek mi? Uçağın düşmesine ya da düşürülmesine sebep olan esrarengiz sır ne?Uçağın içinde ki esrarengiz yolcu kim? Bu ve buna benzer daha bir çok sorunun yanıtı ASLA ARKANA BAKMA'da okumadıysanız bence okumalısınız...

Yeni maceralarda görüşmek üzeree:)))

4 yorum:

  1. gerritsen harika, ne ki bu kitabı daha gerilimli olsaydı keşke, yeni kitabı, Cerrah serisinin son kitabı olacakmış , merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın biraz gerilimi azdı ben de gerim gerim gerilmeyi istediğim için Cerrah serisinin son kitabını sabırsızlık ile bekliyorum umarım çok bekletmez bizleri:))

      Sil
  2. Tess Abla'nın yeni kitabını okuyamadım henüz..
    Bir iki kitabı daha var okumadığım, topluca bir sipariş vermeli..
    Teşekkürler "okuma şevki veren" tanıtım için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de siparişi verip fazla bekletmeyin Tess Abla'mızı:)) Rica ederimm ne demek:))

      Sil

değerli yorumlar