3 Ekim 2012 Çarşamba

HİÇBİR ŞEY İYİ DEĞİL,HİÇBİR ŞEY!!

İnsanın hiçbir şeyi mi iyi gitmez?Gitmiyor işte yok olmuyor,hiçbir şey iyi gitmiyor..Neye elimi atsam olmuyor,yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum hep bir olumsuzluk çıkıyor onlarda olmuyor engeller çıkıyor sürekli bir olumsuzluk sürekli bir terslik.Olmuyor,gitmiyor,gidemiyor...

O kadar sıkkınım,o kadar mutsuzum ki son zamanlarda tahmin edemezsiniz ve bu halim sinirlerimin gergin olmasına aynı zamanda da göstermiş olduğum tepkilere de yansıyor tabii ister istemez ama inanın hiç umurumda bile olmuyor verdiğim bu tepkiler.Çünkü çevremde ki insanları da hiç çekemiyorum bu ara özellikle iş yerindekileri (bir arkadaşım hariç çünkü onunla aynı durumdayız ikimizde bu sıralar)Mümkün olduğunca insanlarla muhattap olmamaya çalışıyorum istemiyorum çünkü konuşmak bile gelmiyor içimden onlarla..

Bilmiyorum ilgi istiyorum sanırım ama iş yerindekilerden değil elbette çünkü bilirisiniz kendilerini her konuda bilgi sahibi sanıp da ahkam kesmeyi çok iyi becerirler ben de buna hiç gelemem iyicene huysuzlanırım.

Neyse lafı fazla uzatmaya da gerek yok sanırım sadece bu ara hiçbir şey yeterli değil,hiçbir şey iyi değil,hiçbir şey beni mutlu etmiyor,edemiyor..

Dinlediğiniz için teşekkür ederim..

9 yorum:

  1. Aynı durum işyerindekilerle ilgili bendede geçerli.Umarım ikimizinde bu durumu geçici olur

    YanıtlaSil
  2. İşyerindeki huzursuzluk insanın tüm pozitif enerjisini alır götürür, bir dönem ben de yaşadım :(
    O günlerim geride kaldı, darısı başına...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:( Benim bir de benim kendi iç huzursuzluğum eklenince işler daha karmaşık oluyor:(

      Sil
  3. İç huzur çok önemli! Etrafında bunu giderecek ilgi dolu insanlarla üstesinden gelinebiliyo ancak bu huzursuzluğun ama bir bakıyorsun herkes kendi derdinde. Daha çok üzülüyorsun sonra, yalnızım diye. Geçiyor bir şekilde, bir şekilde herşey yoluna giriyor sadece biraz sabır Seda... Umarım çabucak toparlanır, neşe dolarsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın insanın içi huzurlu olmayınca hiçbir şey düzgün gitmiyor ne yazık ki..İyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur..

      Sil
  4. şimdi ne alaka diyeceksin belki ama böyle zamanlarda kendime hatırlattığım bir söz var benim.
    Karanlığın en koyu olduğu zaman şafağa en yakın zamandır, umarım senin için de öyle olur ve mutluluğun için , mutsuz olduğun son anlarındır.

    YanıtlaSil
  5. Canım, bende bir ödülün var :))
    Gel de al ;))

    YanıtlaSil

değerli yorumlar