16 Aralık 2011 Cuma

GERÇEK RENKLER-KRISTIN HANNAH

Sevgili yazarımız Krıstın HANNAH yine bence süper bir iş çıkarıp herkesin ailesinden örneklerin olduğu,ders çıkarabileceğimiz,sıcacık,samimi bir roman ile karşımıza çıkmayı yine başarmış canlarım..

 Kitabımızda üç  kız kardeşin annelerinin ölümünün ardından yaşadıkları tüm sıkıntılara,bazen birbirleri olan kavgalarına bile direnmeleri anlatılmı.Haksızlıkların,yanlış anlamaların bir gün elbet son bulacağına,ne olursa olsun sevginin ve iyi niyetin galip geleceğine deyinilmiş.Hayatta insanın bir kardeşinin olmasının ne kadar önemli olduğunu kitabı okurken ben bir kez daha anladım çünkü ne olursa olsun etrafınızdakiler size karşı dursalar dahi yada tek kaldığınızı düşündüğünüz anda sizin yanınızda olan kişi,sizin sırtınızı yaslayabileceğiniz tek kişi kardeşiniz oluyor kim ne derse desin.O yüzden iyi ki canım abişim var !

Yani demem o ki canlarım alın ve okuyun derim Gerçek Rekleri eminim çok beğeneceksiniz hee yok ben daha Krıstın HANNAH ile tanışmadım diyorsanız o zaman daha ne bekliyorsunuz derim size:)
 
Hepinize iyi okumalar,bol kitaplı günler dilerim:))

2 yorum:

  1. Krıstın Hannah harika bir yazar.Diğer iki kitabını okumuştum. Bunu da en kısa zamanda alıp okuyacağım :) Benim kardeşim yok bu kitabı okurken biraz üzülebilirim :(

    YanıtlaSil
  2. Bence de hemen alıp okumalısın fazla bekletmemeni tavsiye ederim:) İnsanın kardeşi olması gerçekten çok güzel bir duygu ama olsun sen yine de üzülmemeye çalış;)

    YanıtlaSil

değerli yorumlar