9 Aralık 2011 Cuma

İLK ADIM..

Az çok biliyorsunuz kötü zamanlar yaşayıp bunun akabinde kendimi herkesten soyutlayıp o an ki ruh halimle doğru sandığım fakat yanlış şeyler yaptığımı ve bunun sonucu olarakda benim için ne değerlilerimi kaybettiğimi.İşte ben de bu gidişe dur demek ve artık ne olacaksa olsun diyerek sevgili arkadaşım Mehmet sayesinde cesaretimi topladım ve bu kötü gidişi durdurmak için ilk adımı attım...

 Biliyorum aradığımı ya da yüz yüze konuştuğumu falan düşündünüz değil mi? Ama malesef bilemediniz içimde ki herşeyi anlatan ve neden böyle olduğunu açıklayan ve özür dilediğim bir mektup yazdım yanına bir de hediye ekledim ve gönderdim.'Hadi ama ne çocukça yada neden böyle yaptın keşke konuşsaydın' dediğinizi duyuyorum merak etmeyin ama yapamadım cesaretim yoktu o kadar anca bu kadarına cesaret edip kalkışa bildim üzgünüm..

 Şimdi ise merakle gerçekleşecek olan sonucu beklemekteyim umarım güzel sonuç alabilirim.Alamazsam da kendim edip kendim bulduğum için söylenecek pek fazla bir şey yok sanırım.Ama en azından ben pişmanlığımı dile getirmek için ilk adımı attım sanırım önemli olan da hatamı anlayıp özrümü dilemekti ve ben korkmama rağmen bunu yaptım umarım her şey güzel olur..

2 yorum:

  1. En azından üzerindeki yükten kurtulmuşsundur.Umarım hayırlısı olur.

    YanıtlaSil
  2. evet en azından içimde ki ağırlık kalktı diyebilirm.inşallah bekliyoruz bakalım..

    YanıtlaSil

değerli yorumlar