10 Aralık 2011 Cumartesi

PRAG MEZARLIĞI-UMBERTO ECO

Prag Mezarlığını fuardan çok isteyerek almıştım ama maalesef yarım bırakılmış bir kitap ile karşınızdayım sevgili dostlarım aslında bir kitabı böyle yüzüstü bırakmaktan hiç ama hiç hazetmem ama inanın çok çok uğraştım,dayandım,sabrettim ama yapamadım gele gele 105.sayfaya kadar gelebildim ondan daha fazlasına gidemedim kaldı ki ben gitmek istesem de kitap izin vermedi zaten:)

Yemek kitabı mı okuyorsunuz? Yoksa kendi benliğini bulmaya çalışan bir zatı muhtereme mi yardımcı oluyorsunuz vallahi şaştım kaldım.Beyfendiciğimiz bildiğiniz hikayeyi anlatmayı bırakıp yemek tarifleri veriyor kimi zaman ayy işte benim o sıralarda ortadan çatlayasım geliyordu.Yani benim 105.sayfaya kadar okuduğum yerden anladığım kadarı budur canlarım ama siz okudunuz mu? Beğendiniz mi?Kitabın kalanı nasıl dı bana da anlatırsanız sevinirim çünkü bu yakınlarda tekrar Prag Mezarlığı ile ilgileneceğimi sanmıyorum canlarım..

4 yorum:

  1. Ama Ama Ben bunu okuyacaktım , gerçi henüz almamıştım ama , senin yorumuna benzer bir yorumdan sonra ertelemiştim şimdi külliyen düştü gözümden...

    YanıtlaSil
  2. Vallahi böyle olumsuz etkilediğim için üzgünüm ama gerçekten hiç beğenmedim kolay kolay söylemem bir kitap için bunu ama gerçekleri de saklayamadım:)Yine de düşmesin gözünden belk de sen seversin belli mi olur? :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de Seda Hn gibi kitabın içine fazla giremedim. Kitabı bitirdim ama beni çok içine alamadı. Özellikle de türkçeye çevrilmemiş ifadelerin sık olması bu durumu sağladı. Kitabı satın alırken de elime alırken de oldukça hevesliydim. Ancak umduğumu bulamadım.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Angelo:Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum maalesef..

    YanıtlaSil

değerli yorumlar