8 Ağustos 2012 Çarşamba

ERBAİN FIRTINASI-SAYGIN ERSİN

Selaaammmm canlarım ben geldimmm:)) Yeni maceram ile karşınızdayım aslında epey oldu kitabı bitireli ama bir türlü fırsat bulup yazamadım malum bu hafta iş başı yaptım ve biraz yoğunluk var ee ben de bira adaptasyon sorunu yaşıyorum o yüzden biraz gecikti kusura bakmayın:))

Şimdi bu müthiş kitaptan bahsetmek istiyorum sizlere birazcık müsaadeniz ile.Bu kitap ile yani serinin ilk kitabı Zülfikar'ın Hükmü ile sevgili Alkım arkadaşımızın şiddetli tavsiyesi üzerine tanıştık ve çok sevdik nasıl sevmezdik ki?Niran Hatun'u? Bengi Hatun'u?Salih Usta'yı? İlyas Usta'yı? Öyle sevdik ki kitabın ikincisini Erbain Fırtınasını okumak için can attık resmen ben kendi çabalarım ile bulamadım kitabın ikincisini ve üzülüp duruyordum çünkü bu muhteşem seriyi yarım bırakmak içimden gelmiyordu hiç ki imdadıma yine bu kitaba başlamama vesile olan canım arkadaşım Alkım'cığım yetişti o da aradı taradı kitabı benim gibi bulamadı ne yapsak ne etsek diye düşünürken en sonunda canına tak eden arkadaşım Alkım '' Kitabın içeriğini buldum ben bastıracağım kitabı''dedı.Benim de beynimde şimşekler çaktı ''Sen yolla bana ben bastırırım kuzenlerim sağolsun''dedim ve çok heyecanlı bir süreç bizi bekledi.Kitabın içeriğini Alkım'cığım yollar yollamaz kuzenimin başının etini yedim şöyle olacak böyle olacak diye o da sağolsun kırmadı ''Tamam dedi haftasonu sırf senin için çalışır yaparım'' Allah dünyalar benim oldu kitabın kapağını da internetten aldım ve aynı orjinali gibi oldu ee tabii ki bizim kitap biraz coğrafya ders kitapları boyutlarında oldu ya neyse sonunda bastırmayı başarmıştık ya önemli olan o:) Yani anlıyacağınız ikinci kitabı elde etmemiz zor ama güzel oldu:))

işte kendi çabalarımız ile bastırdığımız ERBAİN FIRTINASI.
Kitabın orjinal kapağı..


Şimdi kitabımıza gelecek olursak eğer.Zülfikar'ın Hükmün'ün kaldığı yerden devam ediyor Erbain Fırtınası aynı heyecan,aynı  tepmo,aynı güzellik ile..Bu kez kadro biraz daha kalabalıklaşıyor tabii ee kolay değil girecekleri savaşa topu topu yedi kişi ile giremezler değil mi ama? Hikayeye Geceliler,Rebiiler,Solaklar ve daha bir çok işinin ehli usta ve çıraklar giriyor.Kaybolan emanetleri bulabilmek için herşeyden önce kaçırılan Elif Hatun'u bulmak için.Tabii Elif Hatun gerçekten kaçırılmış ise...

Yedilerin vakti az.Yedilerin işi zor.Yedilerin önünde bir çok engel var herşeyden önce Yedilerin ustası,ustaların ustası Behruz Usta hasta ve durumu gerçekten iyi değil..Yediler bir de bununla baş etmeye çalışıyor.Ve yediler Alamut'u bulmak zorunda ama nasıl başaracaklar belli değil?? Behruz Usta'nın yokluğunda başı yine her zaman ki gibi Hatunların Hatun'u Niran Hatun çekiyor ve o emanetleri alabilmek için o büyük savaş başlıyor...

Yediler Alamut'u bulabilecekler mi? Bulsalar bile o aşılmaz kaleyi geçebilip emanetlerine kavuşabilecek ve ömürlerini uzatmaya yarayacak iksiri hazırlayabilecekler mi? Behruz Usta iyileşek mi? Lokman Hekim çıraklarının yardımına koşabilecel mi?? Herşeyden önce Elif Hatun gerçekten kaçtı mı? Kaçırıldı mı? Eğer öyle ise cezası ne olacak??

Eveett ilgili arkadaşlarımı gereğinden fazla meraklandırdığıma göre üzerime düşen vazifemi yaptım sanırım:)) Mesajı aldınız fazla bekletemyin okuyun ve merakınızı giderin derim çünkü süpersonik bir macera sizleri bekliyor:)))Ve şunu da belirtmeden geçemeyeceğim sanırım üçüncü kitap da var ve asıl zorlu bir macera daha bizi bekliyor gibi duruyor :))

11 yorum:

  1. merhaba bu kitabı çok aradım ama bulamadım içeriğini nerden buldunuz acaba ??

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) kitabin 2. ve 3. basimini bulan banada haber versin. Pegasus y.evine mail attim ama bakalim haber gelecek mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabaa:)) vallahı ıkıncı kıtabı zor bulduk arkadasım ıcerıgını buldu ben bastırdım ama ucuncu kısmını da arastırmadık henuz eger bulursam sızlerede haber verırım seve seve:))

      Sil
  3. O kitabin baskisini bana da yollasaniz, ucretini odesem size olur mu? =)

    YanıtlaSil
  4. Ercin fırtınası nı bende arıyorum
    elinde olan varsa benimle iletimşim kurarsa sevinirim
    eftalid@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Ercin fırtınası nı bende arıyorum
    elinde olan varsa benimle iletimşim kurarsa sevinirim
    eftalid@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Selamlar Erbain Fırtınası kitabını çok uzun süredir arıyorum kitabın baskısını veya pdf dökümanını bana göndermenizi rica ediyorum iletişim için ayhan1020@gmail.com adresinden bana ulaşa bilirsiniz teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Selamlar Erbain Fırtınası kitabını çok uzun süredir arıyorum kitabın baskısını veya pdf dökümanını bana göndermenizi rica ediyorum iletişim için ayhan1020@gmail.com adresinden bana ulaşa bilirsiniz teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Ben De 8 aydır bu kitabı arıyorum ve sonunda buldum. Aslında korsan okumaya şiddetle karşıyım ama yayın evi ile dahi irtibata geçtim ilğilenen cvp veren yok. Bende uzun aramalar sonucu sonunda buldum. buyrun sizlerle paylaşim.
    http://kutucugum.com/YusufGuvencli/saygin-ersin-11969/saygin-ersin-erbain-firtinasi,23710.pdf

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen bu kitap ı çok istiyorum 05534633561

      Sil
  9. Lütfen bu kitap elinizde varsa, bana ulaşın 🙏🙏🙏05337302632

    YanıtlaSil

değerli yorumlar