26 Aralık 2011 Pazartesi

BUGÜN..

Dün sevgili Canan ablacım ile Evren'e mesajlar gönderdik ''iyi birşeyler olsun ne olur'' diye dün bekledik bekledik hiç de iyi birşey olmadı her ikimiz içinde vazgeçmedik daha ısrarcı olalım da bari yarın iyi birşeyler olsun dedik yine Evren'e mesajlar gönderdik bugün için ne olur güzel birşeyler olsun diye bakalım benim için olmuş mu Evren sesimi duymuş mu?

Sabah şirkete geldiğimde herşey gayet normal gidiyordu işlerim tıkır tıkır işledi sonra bir müşteri aradı bizim sevimsiz kendini bişey sanan müşteri ile ilgilenmek kendilerine dünya'nın en ağır yüküymüş gibi gelen müşteri temsilcilerimizden birisine aktardım zor zar konuştu hazretleri müşterinin bilgilerini istemişmiş kendi mailine gönderilmesi gerekliymiş vay efendim onun adına mı konusurusmusum anaamm benim sinirlerim attı mı o zaman alın kendınız konusun zahmet olmazsa dedim şak aktardım teli ama istediğim cevabı veremedim ya sinirimden kudurdum resmen sonra intikamımı almak üzere askıya aldım bu olayı.Neyse gün ilerledi bizim ofis sırf kız olduğu göstermelik bir kaç tane erkek olduğu için eğleniyoduk kızlarla bu arada bir bir yılbaşı sepetleri geldi şirketimize bi tanesini açtık içindekileri dağıttık tabiibenim celibon hastası olduğumu bilen kızlar bana celibonu verdiler ben de ayıla bayıla yedim keyfim yerine geldi:) Sonra patronumuzun kızı geldi dediki çekiliş yapıcaz sizde katılır mısınız? aa olur dedik katıldık aman kağıtları hazırlayıp çekmesi de bi olay bi şenlik oldu tam üç kere çektik çektik durduk kağıtları bu arada ben yüzsüzlük yapıp kime çıkarsam bana ya bi kutu celibon yada kitap alabilir diye bas bas bağırdım:D gülmekten öldük:) neyse çekiliş işini de halettikten sonra kime kime çıkmış vay efenim ne alsam dedikodusu başladı:)

 Tam dedim oh günüm güzel geçiyor heralde güzel bitecek ama nerde geçenlerde sevdiğim arkadaşlarımı kendi yaptığım hata yüzünden kaybettiğimi yazmıştım ve geri kazanmak için bişeyler yaptım ama taa ki bugüne kadar bi ses soluk çıkmamıştı bugün mail geldi haklı olduğu gereçekleri sıralamış arkadaşım birbir okudum hatalı olduğum tekrar yüzüme çarptı ama ne yalan söyliyim içimde az daolsa bi umut vardı eskisi gibi olamazsak da belki affeder diye düşünmüştüm ama hiçdeöyle olmadı ne yapalım haklı canı sağolsun..Sonra bi olay daha oldu birkaç ay önce benim üniversiteden arkadaşıma çok kızmıstım aramızda belirsiz birşeyler var kendisi ile ama ben artık böyle saçma sapan olaylara tahammül edemediğim için esip gürledim haklıydım çünkü yaşananlarda ve görüşmedim bugün merak etmiş beyefendi mesaj atmış gayet soğuk bir şekilde yanıtladım başka mesajınada cevap vermedim zaten bide ona sinirlerim bozuldu.

 Öyle böyle derken gün bitti evime,odama,kitabıma,huzuruma kavuştum güvendeyim rahatım ya Canan ablacım bugün bunlar oldu anlayacağın yani Evren yine duymadı en azından beni peki ya seni duydu mu?ya da sizleri??

4 yorum:

  1. Ah Sedacım,canım benim!Senin yine de yüzünü gülümsetecek ufak tefek şeyler olmuş!Benim dünüm çok kötüydü!Sabah basit am önemli bir olaydan dolayı canım çok sıkıldı.Daha sonra maaşımın yine yatmadığını öğrenince daha da sıkıldım!Dün gece de oğlum hasta olduğundan hiç uyumadı yavru kuş!Yani evrene seslenmek filan yok bir daha:) Ben şimdilik vazgeçtim en azından!

    YanıtlaSil
  2. Evet ablacım sana nazaran benim dünüm yine çok iyi geçmiş.Off Prensim'in hasta olmasına çok üzüldüm:( ablacım şimdi nasıl? Haklısın vallahi biz biraz ara verelim özletelim kendimizi belki ozaman Evren bizi dinler:)

    YanıtlaSil
  3. Sağol canım bugün daha iyi.İnşallah daha da iyileşir.Gerçekten çok zor oluyor onun hasta olması.Hiçbir şey anlatamıyor yavrum...

    YanıtlaSil
  4. Çok sevindim ablacım Prensim hasta olmasın çok üzülüyoruz hepimiz:(

    YanıtlaSil

değerli yorumlar