13 Nisan 2011 Çarşamba

GEL VATANDAŞ GEL 3'e 5'e BAKMA CİLLOP GİBİ KİTAPLARA GELL:D

Bu yazı sevgili Alkım arkadaşımı kıskandırmak amaçlı yazılmış ve ona itaf edilmiştir:DD (Allahım çok kötüyümmm )

Evet sevgili arkidişler anlıyacağınız üzere yazımın başlığından yine bir careffuar çıkartması yaptık sevgili annemle ve markete girer girmez daha ben demeden bu sefer annem dedi hemen :'Seda hadi kitaplara bakalım' diye bende anneme koca bir AFFEERRRİNİ  yapıştırdım marketin orta yerinde annem de : 'aaa şuna bak ayol benden aldığını geri bana satıyor'diye başladı söylenmeye eee dedm Sevgi Sultan bu işler sırayla haksız mıyım ama arkidişler:)))

İlk önce gittik kitaplarımıza baktık tabii ben aldım yine hoşuma gidenleri annem hadi artık demese etraftakilerin şaşkın bakışları altında sanırım orada saatlerce daha kalabilirdim zira yanımdan geçenler kitaplara bakmaya gelenler bana uzaydan inme bir varlıkmışım gibi bakıyorlardı da.Kitapsever teyzeyi gördün mü diye sorularınızı duyar gibiyim sevgili arkidişler ama malesef göremedim çok bakındım çevreme ama göremedim kısmet değilmiş artık bi başka sefere inşallah..






Kitaplarımızı aldıktan sonra markettee anneciğimle şöleeee bir gezindikten sonra hadi artık çıkalım servisi kaçıracağız dedim ben bir gittik ki bizim servisin yerinde yeller esiyor gelir dedim ben anneme ikide kalkacak nasılsa daha var amaninnn saat iki oldu bütün servisler gitti bizim ki daha gelmedi bile anneme dedim soralım şu şöför bey amcalara neymiş durum sorduk demesinler mi' Ablaa servis üçte gelecek daha bi saat var diye :S aman yaleppim kan beynime sıçradı üşümüşütüm kafein krizim tutmuştu birde ama benim suçumdu yanlış bakmışltım servis saatine hiç ses etmedim edebimi bildim oturdum aşağı yeni aldığım bebişlerden birini seçtim okumaya başladım oda şudur
Neyse ki Cem Sultan sayesinde zaman şıp diye geçti servismiz geldi bende sıcacık evime ve kahveme kavuştum:)) işte bir careffuar macerasıda böyle geçti sevgili dostlar.Şöyle bir bakıyorumda sanırım careffuara gitmek bir alışkanlık haline geldi ana kız olarak bizde hehe:)))
Yeni maceralarda görüşmek üzere beni özleyin anacığımm bayyyyy:)))

8 yorum:

  1. Sadece Alkım değil ben de kıskanmış durumdayım ;) İyi okumalar canım

    YanıtlaSil
  2. kıskandım kıskandım hemde çok kıskandım:)) eksik kalmayayım diye bugün bende gittim marketteki 3-5 reyonuna. gitmişken bir sait faik bir kaç tanede milka aldım,hehehe:) milka ineği olucam bu gidişle :D
    kitapsever teyzeyi bulamamana üzüldüm ama..neyse denemeye devam,elbet rast gelirsin yine:)

    YanıtlaSil
  3. gördüm resimlerini bende seni kıskandım valla ama senın reyon benımkınden daha genısmıs valla bu sefer karar verdım reale dogru bır cıkartma yapıcam:)) milka sırf sana çalısıyo anladıgım kadarıyla alkımcım:))

    YanıtlaSil
  4. Aaaa Ölü Ruhları şuanda ben okuyorum :)) Ne güzel bir tesadüf! Sen okudun mu? Bitirince şöyle bir karşılıklı yorum yapalım ;)

    YanıtlaSil
  5. Senorita:Hayır henüz okuyamadım malesef Ölü Ruhları sırada bekliyor hala sen bitirdin mi?Nasıldı?

    YanıtlaSil
  6. Kitabı bitirmek için üstün çaba harcıyorum ama halaaa bitmedi. Kitapta anlatılanlar oldukça karışık! Bir konudan diğerine atlıyor. Daha bitiremedim. Bitirince bir post yazacağım, tabii yazacak bir şeyler bulabilirsem onunla ilgili :/

    YanıtlaSil
  7. Sedacım bu sabah itibariyle kitabı bitirmiş bulunuyorum! :) Uygun bir zamanında bloguma tık tık yapabilirsin ;)

    YanıtlaSil

değerli yorumlar