18 Nisan 2011 Pazartesi

ÖLÜM ADASI-AGATHA CHRISTIE

Evett sevgili arkadaşlar bir A.C romanı daha okumanın haklı gururunu yaşamaktayım şuanda :)) Ölüm Adası adlı kitabı klubumuzun A.C okumaya karar verdıgı zaman bende seçenekler arasına koymustum ama pek ilgi çekmemişti bende kendi kendime sonra mutlaka almalıyım dedım vee haftasonu Taksım de ki Can Kitabevi'ne yaptıgım zıyarette hemen aldım çokta iyi yapmısım çünkü çok beğendim:)

Gelelim sevimli  kahramanımız Mıss Marple'ın macerasına: Kahramanımız bu sefer tropik bir tatil geçirmek için St. Honore adasında bulunan Golden Palm Oteli'ne gider ve yine çevresinde birbirinden ilginç insanlar vardır ama Mıss Marple'ın günleri yavaş yavaş sıkıcı ve birbirinin aynı bir hal almaktadır derken günlerden bir gün otelde kalmakta bulunan Binbaşı Palgrave odasında esrarlı bir şekilde ölü bulunmasıyla birlikte otelde arda arda ölümler yaşanmaya başlar ve bundan sonra işler karışır tabi ki olaya el atmadan duramayan sevimli Mıss Marple'ımızın da tatili daha hareketli bir hal almaya başlar.Arda arda gelişen olaylara ne sebep olmaktadır acaba bundan daha başka ölümler yaşanacak mıdır? yaşanacaksa sırada ki kurban kimdir?

Sanırım bu kadar soru sizi meraklandırmaya yeterli eğer okumadıysanız Ölüm Adası'nı tavsiye ederim yada A.C daha önce hiç okumamış acaba hangisinden başlasam diye de düşünebilirsiniz ozaman yinede Ölüm Adası'nı güzel bir başlangıç olarak yine tavsiye ederim yani her türlü tavsiye ederim sevgili arkidişlerimmm:))

3 yorum:

  1. çok güzel olmuş bu aralar A.C. dolu günler geçirmekte ve pek mutlu olmaktayım :) çok güzel olmuş yazın da eline sağlık canım...

    YanıtlaSil
  2. miss marple biraz oturduğ yerden çözer ya olayları, başkaları koşturur hep, onun için inceden gıcığım kendisine:))) bu kitabı da epeydir okumak istiyorum. sen beğendiğine göre çok güzelmiştir.

    YanıtlaSil
  3. deniz ablacım:sizi kıskandım napıyım:)) ama çok begendım gerçekten okudadıysanız kaçırmayın derim :)yazımı beğenmenizede çok sevindim:)

    aslıcımmmm: valla ne yalan söyliyim o yönden bende hafif gıcık oluyorum kendisine ama pekte bi sevimli dimi:) beğendim gerçekten kaçırma bencede:)

    YanıtlaSil

değerli yorumlar