19 Şubat 2011 Cumartesi

YEDİ KARTAL EFSANESİ-ZÜLFİKAR'IN HÜKMÜ..

Amanin dostlar nasıl bir alemin içinden çıktım geldim anlatamam sizlere kitabımı soluk almadan dün gece bitirdim yazmak için sabırsızlandım anca fırsatım oldum..

Nasıl bir giriş yazısıdır o öyle,zaten onu okumaya başladığınız da tamam diyorsunuz budur! İlk başlarda bana biraz Yüzüklerin Efendisi'ni andırdı gerçi o izlenim hala da geçmiş değil belkı de o yüzden bu kadar beğendim kitabı..Gerçekten anlatımı,kurgusu herşeyi mümkemmeldi tek kelimeyle.Hele o Niran Hatun yok mu Niran Hatun!Kadınlarımızın savaşçı kimliğini bir kez daha gözler önüne sermiş kendisi resmen bittim diyebilirim

Bu kitabı dizi haliine getirseler keşke çok isterim ozaman şuan yayında olan saçma sapan dizilere taş çıkartır bundan eminim.Kitabın tadını hala hissediyorum ve iyi ki okumusum diyorum..Fazlada birşey anlatmak istemiyorum çünkü okumayanlar için büyüsünü bozmak istemem..

ALKIM'CIĞIM bu kitabı o şahane blog yazınnla özendirdiğin için sana çook teşekkür ederimmm:) Hadi şimdi işin yoksa ikinci kitabı bekle ki çıksın:))

2 yorum:

  1. çok sevindim sedacım vesile olduğum için, ve benim gibi sende beğenmiş olduğun için:) haklısın bir yüzüklerin efendisi havası var,ama bu tarz bir hikayenin türkiyenin bir takım güncel sorunlarına ve günümüz şehir hayatına uyarlanması bile muhteşemdi...
    bu arada inanılmaz seri kitap okuyosun, bu hafta 3. mü 4. müydü bu kitap.helal olsun valla çok imrendim sana, süpersin:)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten gerçekten çok beğendim ama dediğimiz gibi keşke dizi haline getirebilseler ama eminim böyle bir kitabın varlıgından bile haberleri yoktur..Ben elimde uzun süre bekletmeyi sevmiyorum canım kitabı sanki ozaman haksızlık ediyormusum gibi geliyo:) bıde evdeyım ya artık onunda etkısı var tabıkıde:)

    YanıtlaSil

değerli yorumlar